Cyprus Theatre Organisation

Χρίστος Γερολατσίτης

Είναι πιανίστας και συνθέτης Κυπριακής καταγωγής. Με ενδιαφέρον σε διάφορα μουσικά είδη, η μουσική του Χρίστου ποικίλει και είναι ευέλικτη να πάει σε διάφορες κατευθύνσεις.

Ο Χρίστος μετακόμισε στην Ολλανδία το 2009 όπου σπούδασε Jazz piano performance στο Royal Conservatory της Χάγης (BA 2009-2013) και Conservatorium van Amsterdam (MA 2013-2015).

Το 2016 εμφανίστηκε στα μεγαλύτερα θέατρα της χώρας με το μουσικό σύνολο του ̈Eef van

Breen σε συνεργασία με την επιτυχές θεατρική παραγωγή «Borgen». Το 2017 μετακόμισε στην Βομβάη όπου εργάστηκε ώς επικεφαλής στο τμήμα του πιάνου στο «True School of Music». Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ινδία, ο Χρίστος εμφανίστηκε με πολλαπλές μπάντες σε μουσικά φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους με ονόματα όπως τους Ranjit Barot (ντράμερ του John Maclaughlin) και Erik Truffaz (Γάλλος τρομπετίστας) όπως και διάσημους ντόπιους γκουρού της πραδοσιακής Ινδικής μουσικής Sabir Khan (Ινδικό Sarangi) και Bangalore Amrit (Ινδική Khanjira). Το 2018 έλαβε μέρος στην ηχογράφηση του Eef van Breen Group «Walk of Doubts». Ο δίσκος κυκλοφόρησε το 2019 και παρουσιάστηκε σε σκηνές όπως το Tivoli Vredenburg (Ουτρέχτη), Tolhuistuin (Άμστερνταμ), Musis (Άρνεμ), Paradox (Τίλμπουργκ), Regentenkamer (Χάγη), Oosterpoort (Γκρόνινγκεν), Odeon (Ζβόλε) και De Lieve Vrouw (Άμερσφοορτ). Το 2019 εμφανίστηκε σε διάφορα διεθνή Τζάζ φεστιβάλ με τους Ιωάννης Βαφέας Τρίο όπωςτο Gouvy Jazz & Blues Festival στο Βέλγιο και άλλα. Τον Οκτώβριο του 2019 εμφανίστηκεστο «Jazzclun Schlot» του Βερολίνου με το a.R project σαν μέρος του 6ο EUNIC jazz festivalκαι το 2021 στο Ίδρυμα Σταύρος Νίαρχος με την δημοφιλή τραγουδίστρια Αλέξια και το «Γυναίκες της Τζάζ».

Με βάση του την Κύπρο, ο Χρίστος συνεργάζεται με διάφορες μπάντες εντός αλλά και στο εξωτερικό